Årets absolut sidste neglelak

Nytår & Neglelak! 

 

Jeg håber I er kommet godt igennem juletiden og nu er klar til det nye år 🙂

 

Så for søren, allerede imorgen skal der festes, spises og hygges – jeg glæder mig enormt meget til at tilbringe tiden med min mand og nogle venner. Vi er nemligt blevet inviteret hjem til nogle søde mennesker 🙂

 

I anledningen har jeg besluttet mig for årets allersidste neglelak og det er APPEAL4's "Jewel Weed" nr. 36, som bare er super flot! Glimmer og shine og den oser bare af fest! Og så har jeg sørme begivet mig ud en slags ombre på neglene, fordi jeg har dryppet lidt af den neglelak, som hedder "Disco Dolls" fra Nicole by OPI, nederst ind mod midten. Jeg synes nu det er lykkedes meget godt, er jo næppe et geni på området, men jeg er nu overordentlig lykkelig for mine festlige negle til i morgen.

New Years Nails Neglelak

Mere snak om neglelak er i vente i det nye år <3 

 

Hvad har I af planer til årets sidste dag? 🙂 

 

Pssst – smut over på facebook og vis mig dine nytårsnegle, så kan vi inspirere hinanden 🙂

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.