Avene Xeracalm – min redning!

Nu hvor vejret er så omskifteligt i denne tid og vi alle går og sukker efter mere sol og højere temperaturer.. Så har min hud i mit ansigt enormt travlt med, at være en plage for mig. Jeg har så sensitiv hud og jeg har haft svært ved, at finde en creme mit ansigt ikke har afslået. Jeg døjer med eksem(kløe), der kommer frem på denne årstid og det er SÅ irriterende. Jeg har brugt mange penge og gjort mig mange forsøg med diverse cremer uden parfume osv. osv. og faktisk havde jeg fundet mit “match” henover vinteren altså, nemlig Bioderma’s Sensibio Rich creme – men det er bare som om, at min hud havde brug for endnu mere fugt nu hvor foråret har brudt frem.

Så jeg er skiftet! (chok) Men jeg famlede jo i blinde og pludselig faldt jeg over Avene Xeracalm A.D. creme. Jeg var ligesom solgt ved beskrivelsen, der påstår, at den er kløedæmpende og genopbyggende! A hva? Det er jo LIGE det jeg har brug for tænkte jeg! og klik, klik, klik – så var den på vej hjem til mig. Nu har jeg brugt den 2 gange dagligt i en uge og min hud er så meget bedre. Den trænger hurtigt ind i huden og den fedter ikke – hvilket jeg er SÅ taknemlig for ( tak, tak, tak Avene!). Jeg tænker bare – hvor har du været hele tiden din lækre creme. Haaaaalleluja!

IMG_2158

Og skal vi snakke om størrelsen? Det tror jeg lige vi skal have med.. Den er på 200ml og det er bare fantastisk i forhold til alle andre fine cremer, der kun er på 40ml (hints: bioderma f.eks.) så behøver man ikke være en fedtspiller ude foran spejlet. Juhu siger jeg bare! ..Desuden har den en smart måde at lukke creme ud på, som gør at intet luft kan trænge ind og dermed lave de der klamme tørre klatter. Den er skabt på en måde, så man får mest muligt produkt ud af emballagen.

 

Jeg vil klart anbefale den til dig, der ligesom jeg døjer med tør hud. Lige nu kan den fås på tilbud på Apoteket-online til kun 127,12,- og ifølge hjemmesidens normalpris sparer du 42,38,- YAY! Jeg husker ikke hvor længe tilbuddet gælder, men skynd dig, hvis du også vil ha’ en god deal på en fantastiske creme fra Avene! 🙂

 

#HUGS

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.