BB Cream – yay or nay?

Jeg har siden mine teenageår, undgået alt hvad der har med farvede cremer i mit ansigt. Jeg har bare så tør hud og alt var altid rigtigt grimt på min ellers fine neutrale hud. Så fik jeg alligevel blod på tanden da den skønne og søde Heidi lavede en video på facebook omkring hendes yndlings bb cream fra Embryolisse.

 

13598863_1193959063968475_91935929_n

 

Så jeg drog mod Matas og var fast besluttet på, at jeg bare skulle finde noget billigt, som jeg så kunne prøve af og se hvordan det mon fungerede for mig. Jeg havde et åbent sind, men i baghovedet lå skuffelsen allerede og lurede…

Jeg fandt Rimmel og deres #instaflawless, som findes i 2 farver. En light medium og en medium dark og der står det er en farvet primer – men jeg synes nu altså, at den falder under kategorien: fugtighedscreme med farve. Den er fugtgivende, har spf15, primer og så skulle den give en naturlig glød så en ansigt ville være mere friskt at se på. Så ja lidt som en bb cream – jeg elsker flawlessness og mon ikke det var kombinationen af hashtagget, insta og flawless som jeg blev fanget af. For da jeg kom hjem og prøvede den, blev jeg i hvert fald bekræftet i det der med farvecreme, det var altså bare ikke mig! Øv for en firkant, hvor virkede den ellers lovende. Men den gik slet ikke i et med min hud og jeg fik straks traumer til krakeleret foundation and so on. Måske er jeg bare ikke avanceret nok – men den fungerede ikke for mig. Men den er nok ikke andet end en primer med farve – for flot er den altså ikke på mig. 🙁 Den koster 80,- i Matas. Men heldigvis havde jeg da den anden som jeg kunne prøve.

Den anden var også fra Rimmel og hedder Wake Me Up Radience BB Cream, den findes også i 2 farver og jeg er i farven medium. Den anden farve hedder very light. Nårh men den lover følgende 9 fordele: primer, udglatter, skjuler misfarvninger, fugter, minimerer porer, giver liv og glød til huden, naturlig dækning og strålende finish. Nu har jeg kun prøvet den et par gange, men jeg er til gengæld blevet forelsket i den! Den har en shimmereffekt, som er meget diskret og så passer den bare super med min hud! Jeg får ikke tør hud eller lignende når jeg har den på og den giver mig lige netop det jeg søgte – og er nu en meget glad kvinde 😀 Den koster 70,- i Matas.

Nu er jeg helt klart YAY på bb cream, for pokker da – jeg er så glad!

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.