Bidt af perler

Okay – måske ikke i ordets mest bogstaveligste forstand.

Men jo, jeg er blevet fuldstændigt bidt af HAMA perler. Jeg arbejder med størrelserne midi og mini. Jeg synes det er helt befriende og afstressende at sidde og hygge mig med finurlige kreationer af perleplader. Hvis nogen spørger, så modtager jeg gladeligt perleposer fra HAMA. Hahahah! 🙂 Så mange forskellige farver og typer der er, er jo skønt – så kun fantasien sætter grænser. Jeg aner slet ikke hvorfor jeg er så bidt af det, da det jo et eller andet sted er et levn fra barndommen. Men med mini-hama, føler jeg mig dog trods alt mere voksen, eftersom det er dybt umuligt, at lave noget dér uden en pincet. Derfor var jeg også ELLEVILD, da jeg opdagede, at Søstrene Grene solgte både mini-poser og plader – så har jeg i hvert fald en fysisk perlepusher. 😀

Nårh men her er lidt af det seneste jeg har lavet mig med mini-perlerne 🙂 

IMGP0249

IMGP0250

IMGP0251

KH <3

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.