C POP COLLECTION FACE PALETTE – BECCA x Jacklyn Hill

Oh my gosh! Jeg er sådan en heldig pige! Jeg siger det bare..

På min ønskeliste havde jeg den lækre face-palette fra Becca Cosmetics med lækre highlightere. Den kunne eksklusivt kun fås i et begrænset antal i SEPHORA i Danmark og der var rift om dem, skal jeg sige jer! Den var jeg simpelthen så heldig at få i julegave af min skønne kæreste!

Og det kan man godt forstå, fordi den palette er simpelthen bare SÅ smuk – og lige min stil <3

Jeg elsker den faktisk!

 

C POP COLLECTION FACE PALETTE – BECCA x Jacklyn Hill

Men det stopper jo ikke der! Alle beautyfreaks vil jo elske at kigge på den hver eneste dag – ÅBEN!

Ej men den er simpelthen så smuk! Så vi kigger lige ned i den…

 

C POP COLLECTION FACE PALETTE – BECCA x Jacklyn Hill

 

Hvis vi starter fra venstre mod højre har vi:

Rose, Almond, Pamplemousse, Campagne Pop og Gold Pop

Den virkeligt populære highlighter i beauty-verdenen er Campagne Pop – men jeg elsker bare dem alle lige nu og det er jeg faktisk sikker på jeg vil gøre i lang tid fremover. JEg kan slet ikke komme mig over, at den er min og jeg har den hver evig eneste dag. Og ja! Du tænker jeg er lidt obsessed – og det vil jeg også gerne erkende, at jeg er…. Det er der virkeligt ikke noget galt i 😀

Nu skal jeg ud og shine om kap med solen…. Når den altså viser sig igen 🙂

KH

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.