“Ciaté” Mini – Nailpolish – Haul

 

Hej Bloggen!

I mens jeg var på ferie, ankom disse skønheder til mit hjem! Og hvor er jeg dog gået crazy i farverne men hallo – der var 50% sale på ciaté’s hjemmeside og derudover var der en kode som jeg mener var MARIE30(måske virker den endnu?), der gav 30% oveni hatten! DET kan vi lide 😀 Bum! Kun 135,- for 5 lakker. Så jeg skulle selvfølgeligt eje ciaté, det er klart!

Jeg er selv meget diskret SOM REGEL mht. neglelak farver. Men et eller andet sagde bare “POOOOOP, du skal da gå ud over din comfortzone med de neglelakker der!!” og med det kæmpemæssige udvalg ciate har, ja så kunne jeg jo ikke andet – og det blev så til denne skøre lille flok 🙂 I modsætning til min kære bloggerbestie Frk.Mia, som havde bestilt sine lakker i samme nogenlunde samme farvetoner, men dog i flere nuancer, det kan i se her. Hmpf, jeg tror jeg tabte den stilede tråd, da jeg gik i panik over, hvor vildt billigt det var og de mange valg jeg kunne tage! 😀 Men det er også dejligt at have lidt forskelligt og sjovt!

Anywhooooo 😀 Skal vi tale lidt om farverne? Er i overhovedet interesserede i hvilke farver jeg har fået mig? Jeg skriver det alligevel til de nysgerrige!

Fra start (tættest mod kameraet) er: “Island Hopping“, “Ferris Wheel“, “Palm Tree“, “Boudoir” og “Pool Party” – Hva siger i så hva? 😀

ciate2

ciate1

________________________________________________________________________

Hi Blog!

While I was on vacation these beauties arrived 😀 I took my chance when there was a 50% sale on ciaté’s website. I paid 16£ for 5 paint pots. And WOW I must admit that I went a little crazy with the colors, but then again it’s fun to have something to switch up with once in a while 🙂

Usually I am very discreet when it comes to the colors of my nail polishes. But I guess it was the awesome sale, that blew my mind into a color burst of polishes. My dear bloggerbestie Frk.Mia only chose one or actually two colors, but in different shades – so yeah I admit, looks more stylish at her blogpost right here! 😀

Well, thought you want to know which colors I picked? I am going to tell you either way! 😀

From the left(closest to the camera) we got: “Island Hopping“, “Ferris Wheel“, “Palm Tree“, “Boudoir” aaaand “Pool Party“. Good deal or what?! 😀

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.