Det der med kropslugte…

Måske er jeg ekstrem sart på det område, men jeg dur simpelthen ikke til kropslugte 😀

Jeg har det bedst, med at hele verden dufter godt – og jeg elsker dejlige dufte, for tro mig – nogle “dufte” stinker virkeligt også bare af H til! Og så er der mennesker ude i offentligheden, der tror, at de skal gå i bad i parfume. Bvadr!

Men hvis man nu bruger dufte i moderate mængder, så bliver verden et lidt mere behageligt oooog velduftende sted at være. 🙂

Så var det jo så, at jeg var en tur i Føtex her tidligere i dag. Der spottede jeg lige et fremragende tilbud (selvfølgeligt!) på antiperspiranter fra Nivea. Jeg har lige forelsket mig i den der hedder powder touch, så helt galt vil det nok ikke komme til at gå. Så jeg hamstrede lige lidt til mig og ham den lange. Uh-la-la siger jeg bare. 😉

.Antiperspirant

12,- pr. stk – hvabehar’!? Det er da en helt iorden pris, når nu SuperBest har 2 for 40,- denne uge.

Håber I dufter dejligt derude! KH <3

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.