Det her er bare så typisk!!!

Hej guys!

 

De sidste 2 uger har været enooooormt stressende for mit vedkommende. Jeg betaler for alt det stress og jag jeg har udsat min krop for nu. Øv for den lede! Det er bare SÅ typisk 🙁

 

Jeg startede september måned ud med at starte i mit første praktikforløb på pædagogseminariet. Så i stedet for at gå i skole, så "arbejder" jeg nu hver dag i en institution. Og en kæmpestor én af slagsen.

De første mange dage var jeg enormt overvældet, fordi det er en meget stor institution med børn fra 10mdr til 6 år. Det virkede alt sammen som noget jeg slet ikke kunne magte, men det føler jeg da heldigvis nu, at jeg kan lære hen ad vejen! 🙂

Men så skete der det, at jeg sidste fredag måtte krybe direkte hjem i seng, da jeg fik fri. (typisk mig) Den weekend lå jeg med feber, hoste og en super snottet næse. Jeg gik så ind i denne her uge med "fornyet energi" (as if) og tog på skole som jeg skulle denne uge. Og det gik da. Højdepunktet og motivationen var, at jeg havde fri ved 12tiden.

Jeg glædede mig faktisk til at møde på arbejde om fredagen, fordi det er den eneste vagt, hvor jeg møder sent. Men hvad sker der så? 

Jeg bemærker torsdag eftermiddag, at mit højre øre gør en smule ondt og det føles som om, at jeg har fået en vandprop i øret. Jeg tænker, at det måske går i sig selv og venter et par timer. 

Så omkring klokken 21 har jeg SÅ mange smerter og har fået nok, så kæresten tager den lange trætte tur med mig ind til lægevagten. Og bum, svær mellemørebetændelse. ØV. Det havde jeg så ikke prøvet før. Hvor er det effing typisk altså!!

Nu har jeg så fået en del smertestillende og pencillin så jeg er godt dækket ind! Thank Goooooooood! Men føj hvor irriterer det mig, at jeg skal være syg nu. Så nu prøver jeg på at tage den med ro og så håber jeg bare medicinen gør mig klar til en ny uge! Kryds fingre for mig 

 

Hvad er Jeres planer for weekenden? 

KH <3

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.