Drømme om vægdekorationer!

Hej venner!

Kender i det, når man kommer til at drømme sig langt væk i fornyelse, boligdekorationer og boligstil? Jeg drømmer mig langt væk lige nu – heldigvis er det gratis at drømme!

tapethuset

Jeg snublede over en lækker webshop her den anden dag, da jeg søgte på de der smarte vægklistermærker, som alle de smarte mennesker på boligfronten har. Men så faldt jeg over tapeter! Åh jeeze, nu indgår der også mindst 1 tapeseret væg i mine drømme, men jeg synes godt nok det kan være svært at skulle bestemme sig for 1 enkelt tapetstykke. Det skal jo hænge der noget tid kan man sige. 

Meeeeeeen så skulle jeg jo liiiige se hvad der var at vælge imellem og jeg må sige – der er nok mange muligheder!! Men jeg faldt for det her murstenslook-tapet. Du kan se mursten tapet her og fortælle mig hvad du synes.

Jeg må indrømme, at jeg elsker ideen om at give et rum en rå effekt med sådan nogle vilde tapeter! Tænk hvad det ikke kunne gøre – nu kører mine tanker derudaf igen!

Forresten har Tapethuset på nuværende tidspunkt en konkurrence på deres Facebook side. De trækker lod om et gavekort til deres webshop på 1000 kr. når de har 300 likes. Du kan finde den HER

Er du ligesom jeg, som elsker at drømme og skabe kreative ideer i hovedet eller er du en igangsættere på boligdekorations-fronten og får tingene lavet? 🙂

 

KH <3

You may also like

3 kommentarer

  1. Nej, maling eller tapet går ikke af, når man tager wallstickers ned igen. Det er hele idéen med wallstickers. Du skal selvfølgelig bare sørge for at købe dem i en ordentlig kvalitet. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.