e.l.f. favorites

foto (3)Hej Bloggen,

Der findes det her mærke kaldes eyeslipsface, den korte version er e.l.f. 🙂

Jeg synes de har nogle lækre prudukter til virkeligt lave priser, hvilket selvfølgeligt har gjort, at jeg har shoppet derinde flere gange! 😀 Fordi hvem kan ikke lide god kvalitet for små penge? 😉

På billedet kan I se hvad jeg ejer indtil videre og jeg vil snakke lidt om mine favoritter!

All Over Color Stick “Lilac Petal” : Det her er en 3-i-1’er, der både kan bruges ved øjne, læber og ansigt. Man får en skøn glød og jeg bruger den ganske meget.

Baked eye shadow “Pixie” + “Enchanted” : Det her er 2 af mine favoritter lige nu blandt e.l.f.’s  baked eyeshadows, de er super dejlige at arbejde med og så giver de en fantastisk glød til ens look.

Single eye shadow “#D30” “Raspberry Truffle + “#D21” Sunset : Jeg er viiiiiild med disse 2 single shadows, de er så pigmenterede og de blender virkeligt godt sammen. Dem må jeg have nogle flere farver af! 🙂

Luscious Liquid Lipstick “Strawberry” : Her kommer vi til en gloss og i princippet bryder jeg mig ikke om gloss – men denne her er en smule anderledes. Den giver en diskret farve på læberne og den er ikke alt for glossy i det. Jeg bruger den til hverdag og den ligger altid i min taske. 🙂

Lip Stain “#D30” Nude Nectar : Ud over at det kilder usandsynligt meget på mine læber, når jeg putter denne her på, så er den altså skøn. Den holder længe og er meget pigmenteret. Den er lavet som en tusch og derfor den lidt underlige kilden, når man “tegner” den på. 🙂

 

Har I nogle erfaringer med e.l.f.’s produkter? 🙂

 

________________________________________________________________________

 

Hi Blog,

There is this brand called eyeslipsface and the shorter version e.l.f. 🙂

I think that they have a great selection of products to a very affordable price, which of course has made me shop on their online-store a few times! 😀 Who doesn’t like good affordable quality products? 😉

On the picture above you can see what I own from e.l.f. cosmetics and now I want to talk about some of my favorites!

All Over Color Stick “Lilac Petal” : This is a 3-in-1 color for eyes, lips and face. You get a healthy glow on your skin by using this and I use it a lot. 

Baked eye shadow “Pixie” + “Enchanted” : This is 2 of my favorites right now of e.l.f.’s baked eye shadows. They are nice to work with and they look so good!

Single eye shadow “#D30” “Raspberry Truffle + “#D21” Sunset : I love love love these 2 shadows. They are very pigmented and they blend really well together. I got to go get these ones in more colors! 🙂

Luscious Liquid Lipstick “Strawberry” : Here we have a gloss kind of thing and I actually don’t really like gloss, but this one is a slight different. It gives you a discreet color on the lips without being too glossy. I use it everyday and always have it in my purse. 🙂

Lip Stain “#D30” Nude Nectar : Despite that this one really tickles on my lips when I apply it, it is a great lip tint. It is a long lasting lip tint and it is so pigmented. It’s made like a marker and therefore I get the tickling feeling, when I am applying it. It’s almost as if you are drawing on your lips – very interesting feeling. 😛

 

How do you guys like e.l.f. products? 🙂

You may also like

2 kommentarer

  1. Jeg er også super glad for e.l.f, og har lige fået et haul hjem i dag, som jeg bestilte da de havde 60% udsalg! Har bestilt nogen ting jeg ikke har prøvet før. Glæder mig især til at prøve den liquid lipstick <3 Fik du bestilt ved deres kæmpe udsalg?

    Knus Mia <3
    http://www.blogaboutmia.com

  2. Dejligt, intet bedre end udsalg! (Det skulle lige være, når ting er gratis!) hehe 😀 Glæder mig til at se hvad du fik klikket hjem under udsalget! Jeg benyttede mig ikke af det, fordi jeg kom til at vente for længe.. Og da så jeg gik på jagt efter de items jeg kunne tænke mig, ja så var de bare udsolgte 🙁 Så det må blive næste udsalg! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.