e.l.f. produkter i føtex

Okay, muligvis er jeg en smule bagud. MEN. Føtex har altså endeligt fået e.l.f.'s produkter! Vildt dejligt!

Det har jo før i tiden forhold sig sådant, at man kun kunne købe e.l.f. produkter på deres egen hjemmeside. Produkterne bliver sendt fra England og leveringstiden til Danmark er normalt 10-14 dage. I travle perioder kan det tage endnu længere tid. Og det er altså skønt at slippe for denne leveringstid. 

Jeg havde godt hørt en lille fugl synge om, at produkterne var tilgængelige i Bilka. Men eftersom jeg ikke bor tæt på en Bilka, så blev jeg himmelhenrykt da jeg så at Føtex havde fået dem også 🙂

Det eneste jeg kan være lidt ked af er, at alle produkterne koster 19,95,- og så er udvalget heller ikke så bredt. Men måske det bliver bedre med tiden. 

Jeg kunne i hvert fald ikke stå for fristelsen, så jeg kom til at hive nogle produkter ned i kurven som i kan se her! 🙂 

IMGP0189

 

You may also like

5 kommentarer

  1. Ja den er nemlig så! Har i forvejen deres blending brush og deres crease brush (dem har de ikke i min føtex). Har du købt noget i føtex eller bilka? 🙂

    1. Ej øv! Du må sige til, så kan jeg sende dig nogle 🙂 Her var der dem som jeg har købt. Og så en af dem der der ligner en mascarabørste 😛 Hvordan er udvalget ellers hos dig, og var det føtex eller bilka? 🙂 Jeg har prøvet dem alle sammen, og de er tosset-gode!!

     1. Jeg synes de har mange forskellige ting, men hylderne er bare tomme :p Det er ikke fordi jeg “mangler” – det er bare sådan noget “nice to have” :p Jeg vil gerne have en lille foundation børste, som skulle være god til at rette kanter til på neglene. Så jeg holder øje 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.