Enter AMSANSA’s First Giveaway!

GIVEAWAY1
Enter AMSANSA’s First Giveaway

 

Hej guys så er det tid til min første giveaway!

 

Jeg er simpelthen glad for at kunne præsentere min aller første giveaway her på bloggen, som jeg meget, håber at I vil deltage i!

I samarbejde med Footway har jeg fået stablet en giveaway på benene på intet mindre(og hold nu fast!!) end et gavekort på 500,- til fri afbenyttelse på Footway’s webshop!

På footway.dk kan du vælge mellem 18000+ sko til både mænd, kvinder og børn! De har så stort et udvalg i sko i alle farver, størrelser, mærker og til en hver tænkelig anledning, at man nemt kan lave en lang ønskeliste. De har fri fragt og retur, prisgaranti og 180 dages returret.

Jeg har selv været inde og finde nogle lækre gummistøvler, som jeg har på min ønskeseddel(man skal jo have ordentligt fodtøj, som kommende pædagog!) 😉

Gå ind og se deres kæmpemæssige udvalg lige her

 

For at deltage i denne giveaway SKAL du gøre følgende:

“Synes Godt Om” min facebookside som du finder lige HER

Finde et par sko, som du godt kunne tænke dig på deres hjemmeside lige HER

Link til de sko du kunne tænke dig skal skrives i en kommentar til dette indlæg + dit navn + din mailadresse

 

Husk at I kan dele denne giveaway på facebook med Jeres venner, hvis I synes at de skal have chancen for at være med også. Det ville gøre mig rigtig glad, hvis I gad det! 🙂

Vinderen udtrækkes d.6/9-13 og der skal minimum være 150 likes på www.facebook.com/amsansadk

Make it count! 🙂

KH Anne-Mette

 

 

 

You may also like

66 kommentarer

 1. Hvis din kommentar ikke kommer frem på siden med det samme, så bare rolig. Vores anti-spam system fanger kommentarene på grund af linksne. Så vi skal ind og tillade hver enkelt. Men det er noget vi hellere end gerne gør! 😉

  —-

  If your comment doesn’t appear on the page right away, do not worry. Our anti-spam system captures comments due to the links. So we have to approve each comment. But it is something we gladly do! 😉

  1. Hej Laila Jensen.

   Jeg kan se du har lagt den samme kommentar 3 gange, da de er stort set identiske har jeg valgt at fjerne de andre 2, og accepteret den første du skrev.

   Venlig hilsen
   Jesper Madsen

  1. Hej Kamilla N.

   Jeg kan se du har lagt den samme kommentar 2 gange, da de er stort set identiske har jeg valgt at fjerne den anden, og accepteret den første du skrev.

   Venlig hilsen
   Jesper Madsen

 2. Ih en lækker give away, du har fået stablet på benene:-) jeg skriver fra mobilen, så kan Ikke linke, men hvis jeg bliver den heldige, skal min store pige forkælet med et par Kavat vinterstøvler:-)

 3. Hold da op, hvor er dette dog en fin give away. Jeg er ny følger af din blog, og jeg glæder mig til at se en masse til dig, og forhåbenligt få en masse inspiration fra dig. Jeg har fundet disse støvler som jeg bare er smask forelsket i:

  http://www.footway.dk/boots-495-9567-black.html

  Tak for muligheden for at deltage i denne give away, og held og lykke til alle der deltager.
  Knus Alberte. 🙂

  1. Hej Charlotte,

   Den gik fint igennem første gang, så jeg har valgt at acceptere den første kommentar, men fjerne den anden! 🙂

   Venlig hilsen

   Jesper Madsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.