EyesLipsFace Test and Review #1

Hej Bloggen,

Jeg har været så heldig, at få lov til at teste 3 produkter fra eyeslipsface tilsendt til mig af de dejlige elf-piger her i Danmark.

Nu har jeg haft prøvet produkterne i nogle dage og jeg elsker jo eyeslipsface også kaldet elf, som I vel nok ved; så læs med her om mine tanker.

image (2)
This is the nailpolish I have been testing out. It’s called ‘Glamour Girl’ 🙂

 

Det første produkt er en neglelak. Neglelakken er super flot! Havde problemer med at fange skønheden på billedet, da det er en brun lak med guldshimmer i. Den er virkeligt bare lækker! Og så er lakkerne nu forbedret til at være uden formaldehyd, toulene og phtalater. YAY, det er jo lækkert. Der er slet ikke brug for alle de farlige stoffer i neglelak, så det er godt at se eyeslipsface er røget med på den vogn!

Du kan få neglelakken i alle mulige skønne farver lige her til kun 22 DKK!

 

image (3)
Here I have swatched the nailpolish for you to see 🙂

 

Produkt nummer 2 som jeg har testet er e.l.f.'s "Radiance Enhancer". Først var jeg lidt a la "hva dælen er det dog?" men jeg fandt meget hurtigt ud af, at det jo er et produkt der som navnet betyder – forstærker din glød. En multifunktionel highlighter, som kan bruges ovenpå din makeup eller bare helt alene.

 

foto
This is the radiance enhancer in the color ‘Spotlight’ 🙂

 

Jeg har haft god nytte af den her den sidste uge, fordi jeg lige er startet i praktik og det er hårdt og så er den god til lige at pifte sig selv op med om morgenen. Man får en sund, frisk og naturlig glød med dette produkt og lidt går ganske langt. Jeg dupper produktet på mine mørke render og andre steder jeg vil highlighte i ansigtet. Det er helt klart en ny favorit for mig! Den giver en hel silkeagtig finish på din hud og du kommer til at stråle, selv på dine dårlige dage. 🙂 Der findes 3 farver "Spotlight", "Sunrise" og "Golden" og du kan købe den på deres engelske hjemmeside til kun 33 DKK!

 

image
Here I swatched the product for you to see.

 

Det sidste produkt i denne omgang er e.l.f.'s "Glossy Gloss". En sød lille gloss, som er perfekt til at have med i tasken hver dag. Den har en lækker konsistens og er bare perfekt til både hverdag og mere festlige arrangementer. 

 

image (4)
Pretty in pink ;o) Here’s the lipgloss. The color is called ‘Dragonfruit’.

 

Gloss'en kan bruges både alene og oven på en læbestift. Den er bare så flot og fås i 10 smukke farver! Den kan købes på hjemmesiden til blot 30 DKK

 

Tusinde tak til de altid lækre og skønne eyeslipsface-piger <3

 

*Disse produkter er sendt til mig af eyeslipsface til at teste*

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.