Garnier SkinActive Moisture Bomb

Jeg er medlem af Buzzador og her kan man teste et produkt i en periode og når så testperioden er slut, så skal man anmelde produktet og hvordan det har været at bruge.

Jeg sagde ja tak til kampagnen med Ganier Moisture Bomb Tissue Mask. Det er en ansigtsmaske som er lavet af tyndt stof. Lidt ligesom en vådserviet. Hvis man skal sammenligne. Masken er for alle hudtyper står der. Den indeholder granatæble og hyalyronsyre. Den skulle give gennemfugtet og give huden glød. Inden man bruger den, læser man selvfølgeligt lige bagpå – hvordan man skal gøre når man sætter den på, men det var lidt mere omstændigt end jeg havde regnet med. 😀

moisturebomb

 

Den er fuldstændigt smattet ind i snask og det gør den en smule svær at mingelere rundt med og sætte ordentligt på ansigtet. Når det så er sagt – så er mit runde ansigt vidst ikke helt egnet til denne. Synes overhovedet ikke, at jeg kunne få hullerne til at passe. Var SÅ bange for at få væsken i øjnene. Men det ramte kun øjenvipperne, fordi jeg var forsigtig. Men min næse derimod. Åååh jeeze altså. Jeg måtte bøje den der flap op på næsen, blev så forskrækket over, at når jeg trak vejret gennem næsen – så sugede den sig fast hahahah 😀 Så den bøjede jeg altså op. Der er bare flere steder masken ikke rører ved huden og ikke passer mig, så det var virkeligt ikke rart. Derudover så begyndte min hud at svide … Og det var jeg lidt bekymret for. Men jeg beholdte den alligevel på i de 15 minutter, som der står på den at man skal og det aftog dog også efter noget tid.

moisturebombmask

Billedet her er for at illustrere, hvor mange steder den ikke sad ind til huden på mig .. Og altså ikke hvor skræmmende jeg ser ud 😀

Resultatet var faktisk ikke anderledes end hvis man bruger sin gode dagcreme. Ikke for mig i hvert fald. Måske den er anderledes for andre. 🙂

Håber den er helt skøn for bare en eller anden 🙂

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.