Håb, drømme og ideer

Kapoooow og velkommen til et nyt år med håb, drømme og ideer!

 

Jeg håber at I, ligesom jeg, kom godt ind i det nye år 🙂 

 

Med et nyt år kommer nye håb, nye forventninger, nye mål og nye drømme. I år er nogle af mine, at manden og jeg finder et nyt sted at bo, at økonomien bliver bedre, at dem jeg har kære forbliver sunde og raske, at få nye og mere effektive rutiner i hverdagen, anskaffe mig en iPhone og en hurtigere og mere effektiv computer. Jeg har mange flere, men det her er blot nogle afde drømme og håb jeg går med.. 🙂 

 

Har I nogle drømme og håb til 2014, som I kunne have lyst til at dele med mig? 🙂

You may also like

2 kommentarer

  1. Håb for det nye år !! Ja, dem er der nogle stykker af, dog ikke så meget af materiel karakter. Men jeg ønsker mig at mine børn kan leve i fredelig sameksistens. At de vil elske hinanden som de søskende de er og respektere hinanden som mennesker med forskellige holdninger. At mine svigerbørn vil gøre det samme og være medvirkende til at vi alle kan mødes og have det godt sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.