Hej Friends! Long time no see :-(

Hej Friends! <3 

 

Long time no see 🙁

Hvor har jeg dog savnet jer! Og savnet mit overskud! Men det har jeg heldigvis fået tilbage for nu 🙂 

Det har været rigtigt hektisk, da jeg både har skulle jonglere en praktikperiode, min sygdom og de følger den giver mig, skole, parforhold, hjem, familie og venner. Suk. Oveni det hele vælger min pc, at brænde sammen – og ja jeg har så ikke lige råd til en ny – så der gik også tid før end jeg overhovedet fik mig skramlet sammen til at kunne få tilsnusket mig en gammel sag.

Men nu har jeg en og den virker – FOR NU – så nu fortsætter jeg bare hvor jeg slap 🙂

Håber I har det fantastisk og beklager det sene indlæg – men der opstod ligepludselig en situation omkring noget helt vildt åbningsudsalg i Field's, som jeg lige skulle til 🙂

Det var min allerførste gang i Field's og nuuuuujh hvor er det dog slet slet ikke sidste! Det kan godt være det tager noget tid med det offentlige, men hold nu op hvor er det dog bare et lækkert sted! 

 

PSSST! Hold forresten øje med bloggen i morgen – der sker ting og sager :-O ;o)

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.