Jeg erkender at jeg er besat!!

Jeg erkender at jeg er besat. En smuuuule tosset, men mest bare besat! 🙂

Jeg er simpelthen  besat af Kähler's OMMAGIO serie. I GRØN. 😀 Jeg har aldrig været typen, som samlede på dyrt og fancy, som så mange andre gør. Men nu hvor jeg er head over heels i denne serie, så må jeg nok erkende – at jeg er blevet tilhænger af fint og fancy-samlere. Samtidigt er jeg jo besat af den flotte grønne farve. Og så var jeg heldig, at få mini vasen af mit første praktiksted som en afskedsgave.

I forlængelse med at jeg fylder år den 6. marts, så kan jeg ligeså godt brainstorme mine ønsker hist og her. Men her kommer det så – alt hvad jeg ønsker mig i hele den serie, kan ses nedenfor.

Du kan læse mere om Kähler og se deres fine keramik lige HER.

 

Besat af Kähler

 

Samler du på noget? Hvad synes du om Kählers keramik? 🙂  

 

 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.