Max Factor Wild Tester – I am so thrilled

Hej Bloggen,

 

Jeg var simpelthen så heldig, da jeg i sidste uge blev udvalgt (inde på Max Factor’s facebook side) til at være deltager i deres “Max Factor Wild testpanel”.

Jeg var ellevild fordi jeg elsker simpelthen at teste nye ting 🙂 Jeg modtog min pakke igår og den var så fint pakket ind i en lille goodiebag med silkepapir og hele moletjavsen!

 

Foto
Here’s what I got. The Max Factor Wild makeup goodiebag 🙂

 

Jeg er helt syg med Max Factor Wild Eyeshadow Pots og jeg var sørme så heldig, at modtage to farver, som går virkeligt godt i spænd med hinanden.

Jeg modtog nr. 55 som hedder “Feral Brown” og nr. 20 som hedder “Golden Amazon“. Begge indeholder shimmer og er bare super smukke og virkelig pigmenterede. Jeg har swatchet dem på hånden til Jer her.

 

Foto
Max Factor Wild Eyeshadow Pots no. 55 + no. 20

 

Jeg modtog også Max Factor Wild Mega Volume Mascara, som jeg lige skal vende mig til, da den har en børste, som jeg aldrig har haft i hænderne før. Hvilket for mig i hvert fald kræver lidt snilde og præcision at applikere! 😉 den klumper ikke og giver god længde – så den har helt klart potentiale!

 

foto (5)
Max Factor Wild Mega Volume Mascara

 

Lige nu sparer du 10,- på både Max Factor Wild Mega Volume Mascara og Max Factor Wild Eyeshadow Pots i MATAS 🙂

 

________________________________________________________________________

 Hi there guys!

Last week I was so lucky to have been picked out by Max Factor to test their new Wild Collection.

I was SO thrilled because I just love testing out new things. I received the package yesterday and it was so nicely wrapped and put inside a pretty bag 🙂

I am crazy about the Max Factor Wild Eyeshadow Pots and I was lucky enough to get 2 colors that match with each other. I got no. 55 called “Feral Brown” and no. 20 called “Golden Amazon“. Both of them contains shimmer and are very pigmented. I swatched them for you to see on the picture up above. 🙂

 I also received the Max Factor Wild Mega Volume Mascara. I have to practice using it, because I am not used to a brush looking like that. It doesn’t clump and gives good length to your lashes, so it definitely have potential.

If you want to try these things, you can by them in your local drugstore 🙂

You may also like

1 kommentar

  1. Super lækkert at du skal være med til at teste nye ting 🙂 Du ville gerne have kommentarer til skriften også og efter min mening er den meget i øjenfaldende og minder lidt om et klik på ‘fed skrifttype’. Jeg var helt vild med den sidste du havde 🙂 .. Tror også jeg skal ned og have købt den lækre mascara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.