My latest win!

Hej Bloggen,

Jeg var så smadder heldig at vinde en MOCCAMASTER i en konkurrence hos Merrild Kaffe her i mandags! Jeg blev virkelig glad af rigtig mange grunde, da jeg modtog en mail om at jeg havde vundet.

Først og fremmest så elsker jeg kaffe! Jeg har drukket kaffe siden jeg har været helt lille, dog altid med mælk i. Jeg er den type der bare SKAL have mælk i min kaffe (ellers er den bare ikke helt som den plejer, heller ej som jeg foretrækker!) Tilgengæld skal jeg ikke have andet i som f.eks. sukker og det er jeg rigtig glad for, at jeg ikke har et behov for. 🙂

Siden jeg er studerende og på SU uden anden form for indtægt end denne, ja så har jeg haft sat min lid til billige kaffemaskiner – fordi jeg kan jo simpelthen ikke leve uden min kære kaffe! Den første maskine jeg havde fik jeg af mine forældre da jeg flyttede hjemmefra, da de havde adskillelige andre de brugte. Den gik så i stykker kort efter at jeg flyttede sammen med min kæreste. Og så måtte jeg selv ud og købe en og det blev så til en 50,- fra Netto (med den baggrund at jeg så ikke ville blive ked af det, når den gik i stykker og samtidig havde jeg den holdning, at den ville holde så længe den nu en gang ville holde). Den gik så i stykker noget tid efter og jeg måtte på ny ud og finde en kaffemaskine. Denne gang blev det samme type: “Netto’s the best” til 50,- og den er endnu ikke gået i stykker! Så der er jeg heldig. Den har været min kæreste ven hver morgen og eftermiddag, men nu er den pakket sammen fordi jeg jo har vundet denne her vildt fancy-smancy MOCCAMASTER (uuuuh elsker det navn!).

moccamaster

Hvis du har tjekket min instagram, har du nok allerede set den i gang her på de sene aftentimer. Men den er altså metallic rød og jeg elsker simpelthen den farve! Er det nødvendigt at pointere, at den laver skøn kaffe på blot 6 minutter?(den gamle tog 15 minutter, som så efterlod mig med – hvad jeg ved nu i hvert fald – er lunkent kaffe. Æv!) Men denne her er jo så varm, at jeg nærmest brænder den hånd jeg hælder med, når alt dampen stiger! :-O Men et eller andet sted finder jeg det som en god ting – da jeg ender med en god brandvarm kaffe 😀

 

Hvordan har I det med kaffe? Er I mere til the end kaffe og hvad er Jeres favorit kaffe/the?

________________________________________________________________________

 

Hi Blog,

This Monday I won a competition at a Danish company that produce coffee-products. I won a coffeemaker and it is just a delight to use. My previous coffee maker was a cheap one and I have come to notice now that I have used the new one, that the old one I have didn’t make hot steaming coffee like the new one does! So I am very happy, that I was so lucky, that I got the pleasure of this lovely machine.

I have always been a heavy coffee drinker and I just love love love to have milk in my coffee. A cup of coffee is for me not complete without a bit of milk in it. 🙂

You can see how it looks on my instagram www.instagram.com/amsansa

How do you guys like your coffee? Are you more of a tea kind of person? What is your favorite tea/coffee?

 

 

You may also like

2 kommentarer

 1. Ih, hvor du heldig! 🙂 Jeg har også haft
  En moccamaster, men kaffen smagte simpelthen så underligt!? Så den gav vi væk, og har nu en lidt billigere maskine, Melitta. Så god kaffe den laver! Jeg har også drukket kaffe siden jeg var.. 7-8 år haha! 😀 Så forstår din kærlighed!

  Knus Mia
  http://www.blogaboutmia.com

  1. Jaaaa, synes også jeg er en heldig kartoffel nogle gange! 😛 Ej, det synes jeg bare overhovedet ikke. Langt mere smag kommer frem på den måde det bliver brygget på. Uhf jeg elsker den simpelthen 😛
   Billigere modeller kan jo nemt gøre jobbet(som jeg skrev havde vi før den, kun 50,-maskiner). Elsker bare luksus, især når man ikke selv har betalt! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.