MyBeautyBox er slut / MyBeautyBox is no more

Hej guys så er det tid til MyBeautyBox!

Alting har en ende og denne gang var det MybeautyBox. De sendte en mail for nogle uger siden, omkring at de ikke længere kunne lave den/de såkaldte MyBeautyBox. Det var selvfølgelig en rigtig trist nyhed, da vi nu kun har GoodieBox og den dyre BirgitsBox. Jeg venter personligt rigtig spændt på, om eller hvornår GlossyBox kommer til Danmark så der kom lidt mere konkurrence mellem boxene og man i det mindste havde et større udvalg.

Men det stopper jo ikke her, fordi jeg har slet ikke fortalt om produkterne i min MyBeautyBox endnu. Her kommer min ærlige mening så. Jeg synes den er r** syg!! Æv bæv og rigtig skuffet (thank god, at der er en byttegruppe inde på facebook!). Der er ikke noget hipt eller for den sags skyld nyt og spændende boxen. Men ja, det skulle vel bare være done and over with som man siger..

 

Almay Wake Me Up Eyeliner + Highlighter

Produktet virker outdated og jeg har aldrig set eller hørt om mærket før. Føres ikke i den lokale matas og er derved ikke let tilgængeligt. Skulle være en duo-stick med highlighter i den ene ende og en eyeliner i den anden.

 

Manhattan Blogger Edition nr. 03M

Neglelakken er vel fin nok i sig selv, den har bare en rigtig mørk og dyster farve – som jeg personligt ikke bryder mig om.

 

Manhattan Perfect Mat Make-up

Denne skulle angiveligt kunne dække urenheder uden at tilstoppe porerne, men jeg er ikke til foundation, så jeg har ikke en gang lavet et swatch af den.

 

W7 Pro Edition Brush

Man kan aldrig få for mange makeupbørster (i hvert fald i min optik), så denne her er som det eneste noget jeg personligt kan bruge 🙂

 

Fik I boxen? Hvad synes I om den? 🙂

 

foto
Here’s the products of this months MyBeautyBox – the final one.

 

 

________________________________________________________________________

 

Hi guys it’s time to the MyBeautyBox!

Everything comes to an end at some point in time. This time it was MyBeautyBox. They sent all of their subscribers an email a couple of weeks ago, stating that they no longer could provide the “MyBeautyBox” to us. Of course I felt very sad about it, as you probably would understand – especially when we only got 2 other boxes one named “GoodieBox” and the other (the expensive one) “BirgitsBox”. Personally I can’t wait to find out if and when the international GlossyBox is coming to Denmark for us freaks to enjoy. Would be nice with a little competition and to have a choice.

But it doesn’t stop here, because I haven’t even told you about the products in my MyBeautyBox yet. So here it comes – my honest opinion: I think it’s s***. Waaaah 🙁 I am SO disappointed (thank god, I joined a swap-group on Facebook!). There’s nothing chick or fun and exciting about this box at all. But yeah, maybe they just wanted it all to be done and over with. I believe so at least.

 

Almay Wake Me Up Eyeliner + Highlighter

The product seems to be outdated and I’ve never seen or heard about the brand before. It’s not even available in my local drugstore and therefor not easy access at all. It’s a duo-stick with highlighter in one end and eyeliner in the other.

 

Manhattan Blogger Edition nr. 03M

I love nailpolish. But this one is so dark and I don’t like it at all.

 

Manhattan Perfect Mat Make-up

This should cover blemish spots really good (or so it says), but I’m not into the whole foundation thingy at the moment, so I haven’t even swatched it.

 

W7 Pro Edition Brush

You can never get too many makeup brushes in my opinion, so this one is personally the only thing I’m gonna use from this MyBeautyBox. Thank god that ended. 🙂

You may also like

5 kommentarer

 1. Danmark er alt for lille til den slags. Der er for få indbyggere, som betyder st de reklamepenge firmaerne smider i det slet slet ikke kan betale sig!! Og sådanne boxe er alfa omega afhængige af sponsorer!!! Så hvis der skulle komme en box mere, så tror jeg det vil være på lånt tid…

  1. PS: jeg er helt enig. MyBeautyBox var super dårlig!!! Supermarkeds-kvalitet, og endda udgåede produkter… Jeg meldte mig ud en måneds tid inden de stoppede. Fik boksen 5-6 gange, og står ikke tilbage med et eneste produkt der er lækkert eller som jeg vil gen-købe…

 2. Haha, jeg er helt enig i det hele du skriver!!. Det eneste jeg kunne bruge var også W7 penslen. Ew og min neglelak var sådan en gullig/grønlig klam farve :(.
  Jeg er pt ikke meldt til nogen boks, så jeg håber også at Glossy box kommer til DK 🙂

  1. Godt jeg ikke er den eneste! 🙂 Ej hvor ærgerligt! Men ja, føler jo det samme som du for den neglelak – dén farve er bare trist.
   Jeg er meldt til GoodieBox, der kommer et indlæg her i løbet af ugen omkring den – så kan du jo følge bloggen for at se hvad jeg får 🙂 Men ja, gør bestemt heller ikke mig noget, skulle GlossyBox komme hertil, den er jo i både Tyskland, Sverige og såååå mange andre steder 🙁 Hmpf. kom nuuuuuuuuuuu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.