MyBeautyBox June

Hej  Bloggen,

Jeg abonnerer på det der hedder “MyBeautyBox” og det er en boks, som man betaler 129,- for hver månede og så kommer der en lille boks hver månede med lækre skønhedsting, som man ikke aner hvad kan være, før end man åbner boksen.

Det er ekstremt dejligt, at man hver månede får en lille “gave” af sig selv og dermed også får kendskab til en masse produkter som man kan bruge.

foto (7)

I denne månedes boks fik jeg:

 

Rimmel “Wake Me Up Instant Radiance”

Dette er en mousse der giver en skøn glød så ansigtet lyser op og giver en et frisk sommerlook. Jeg fik den i farven “Radient Rose” nr. 002 og den er jeg helt vild med! Den kan bruges som både blush og highlighter og så er den så lækker at arbejde med.

 

NYC Ultra Lasting Lipstick

Denne her er en læbestift med godt hold – faktisk skriver de at den kan holde op til 6timer. Jeg har brugt den en del siden jeg fik den og jeg må indrømme at jeg ikke kan få den til at holde så lang tid! Jeg fik den i farven “Peach Fizz” nr. 433. Dette produkt er jeg også ret vild med.

 

“Tights In A Tin” Tan Glow – W7

Der står at dette produkt skulle dække fregner, vener m.v. og at det skulle give et airbrushed look. Men eftersom jeg slet slet ikke er til selvbrunere eller noget i den retning, så har jeg ikke prøvet dette produkt – da jeg hellere ser det brugt af en, der gerne vil have den! 🙂

 

Astor Eyeliner Pencil

En langtidholdbar eyeliner med en cremet konsistens. Problemet er bare at farven “Blue” nr. 083 ikke lige er mig. Men jeg kender heldigvis en, der vil blive rigtig glad for at få den – så det får hun! 😛

 

I mellemtiden vil jeg gå og glæde mig til næste månedes boks! 😀

 

________________________________________________________________________

 

Hi Blog,

I subscribe to something called MyBeautyBox. It’s a monthly thing where I get a little box sent to my address with beauty-goodies in it. I really like the idea of getting a present each month, because you’ll never know what is inside the box you are going to get. 🙂

In this months box I received:

Rimmel “Wake Me Up Instant Radiance”

This is a sort of mousse-thingy that gives you a wonderful glow. I got it in the color “Radient Rose” nr. 002. I use it as a blush and a highlighter and I just absolutely love it!

NYC Ultra Lasting Lipstick

This is a brand I have never seen in Danish drugstores, so this was new. It promises to hold up till 6 hours, but I think that is if you don’t eat and who doesn’t eat in six hours other than in their sleep? I don’t know. I got it in the shade “Peach Fizz” nr. 433. I am also loving this product!

“Tights In A Tin” Tan Glow – W7

This product is like a self-tanner-spray thingy. I don’t use these kinds of products and I have no intention in doing it, so therefore I haven’t tried it out. It says that it will hide freckles and venes and that it will leave an airbrushed look.

Astor Eyeliner Pencil

A long-lasting eyeliner with a creamy consistency. My only concern was the color I got it in “Blue” nr. 083. It’s not my kind of color, so I am not going to be using this one either, but luckily I know someone who would – so I am going to give it to her. 🙂

 

In the meantime I am looking so much forward to the box of August! 😀

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.