New In; bits and pieces of a cute store

Hej Bloggen,

I sidste weekend gik jeg i gang med at vaske vinduer i hele lejligheden lige fra morgenstunden og jeg må sige det var hårdt, men så skønt bagefter. Lige nu har jeg noget med min højre hånd/håndled(jeg er højrehåndet) så det gjorde hele det der vinduesvaskning meget hårdere end jeg lige havde regnet med. Men hvad – det ER gjort! 😀

Min kæreste og jeg tog senere i Spinderiet i Valby, hvor vi besøgte Søstrene Grene og jeg fik en dejlig sjat med hjem derfra. Gid jeg dog boede tættere på en Grene’s butik. Så ville jeg nok ikke købe så meget, når jeg så endelig var der. Ingen ved det – måske ville jeg 😉

Herunder kan I se de ting jeg fik købt 🙂

Foto
This is a painting brush and paper rolls with cute print. I just couldn’t resist so I had to buy them! 🙂
Foto
Here you see that I when a little cray-cray with the tapes. Anyhow. They’re called masking tape and you get them in all sorts of colours, prints and texture (I have a few more that I bought last time I was at the store!)
Foto
This is acrylic colours and I bought the small collection, because I have some ideas of what I am going to do with it. But I didn’t want to go overboard if I weren’t into it 🙂

 

 

 

Foto
Here you have the whole view of what I got in the store of Søstrene Grenes. Fun stuff! 🙂

 

Foto
I also bought these two thin scarfs. One with flamingo’s and the other one with some kind of graphic print. Love them already!

________________________________________________________________________

Hi there,

Last weekend I woke up early in the morning and decided to get all of our windows in our apartment washed. So yeah, I did that. It was hard work, but now that it is done I feel so much better.

My boyfriend and I went to a shopping mall in Valby later that day and I went to the danish store called Søstrene Grenes. I bought a few things as you can see above 🙂

 

 

You may also like

4 kommentarer

  1. Virkelig flotte tørklæder man kan få i søstrene grene 🙂 .. Har også lige selv været forbi en af deres butikker idag og forelskede mig også i et, men det blev nu hængende mon ikke jeg kommer forbi igen snart og får købt et 😉

    1. Jeg plejer heller ikke at skeje ud med (flamingo-tørklæde) vilde beklædningsgenstande. Men jeg kunne ikke stå for dem. Kæresten kunne selvfølgelig ikke forstå hvorfor jeg skulle have hele 2 tørklæder. Åh mænd! 😉

  2. Åhh hvor læks. Jeg må vidst snart i søstrene grene 🙂 Jeg kigger ofte på de taperuller der – men ved så alligevel ikke hvad jeg skal bruge dem til.. Hvis jeg har ternet eller stribet indpakningspapir, så synes jeg ikke helt det passer til.. Hvad bruger du det til, hvis jeg må spørge 🙂

    1. Jaaaa, jeg elsker bare den butik. Så synd de ikke ligger tættere på mig. Ønsker mig en Grenes webshop! 🙂 Aaaarh, se der gav DU mig jo en god idé til hvad de også kan bruges til 😛 Jeg bruger dem til kreative projekter. Kort, genstande der kunne piftes lidt op og for nyligt har jeg brugt noget som “mini-malertape” fordi jeg havde et lille projekt kørende 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.