New package! Finally it was my turn to feel YniQ

YES! Så fik jeg endelig også produkterne fra YniQ. Mange af mine veninder har fået kendskab til dem via. diverse beautyboxe, som man kan abonnere på. Jeg havde efterhånden hørt SÅ meget godt om dem, at jeg ikke turde vente på at jeg “tilfældigvis” også ville få noget fra YniQ i en boks. Så jeg købte selv en god slat og den kom hjem her i sidste uge!

Foto
This is a view of everything I got in my package last week. I won’t run out of these in a long time! 🙂
Foto
This is the luxury cotton pads. It comes inside a dispenser, no need to fumble with the plastic bag and strings. Easy peasy!
Foto
This is the cosmetic sticks. One side is round and pointy and the other side is flat. When you open the lid – they pop up! Perfect if you have to correct your makeup!
Foto
I was so excited to find an APPEAL4 nail polish in my package too! This is in the color “Honeysuckle chok” no.1. I love this color!

 

APPEAL4 fakta:

 • Ikke testet på dyr
 • Uden formaldehyd
 • Uden toluen
 • Uden parabener

I finder APPEAL4 lige HER

 

________________________________________________________________________

 

YES! I finally got the products from YniQ. Many of my girlfriends knew the brand from one of those beauty boxes, you can get once every month. I was about to go crazy because I had heard so much good about these products, so I couldn’t wait any longer and I went to their webpage and ordered a bunch 🙂

(Pictures above – with description)

APPEAL4 facts:

 • Not tested on animals
 • No toulene
 • No formaldehyde
 • No parabens

You’ll find APPEAL4 HERE

You may also like

7 kommentarer

  1. Jeg elsker dem! Jeg var lidt skeptisk omkring vatrondellerne og om de nu også ville fnulre, men der blev jeg positivt overrasket! Du burde virkeligt prøve dem 🙂

    1. Jeg er enig, du burde virkelig lige prøve at købe en lille pakke! 🙂 Det er helt fjollet så glad man kan blive for vatrondeller og sticks 🙂 Og jeg er en frygtelig pyntedukke, der ikke kan lade være med at lave alt til små DIY projekter. Så i min skuffe ligger 10 dispensere, pyntet på hver deres måde 😀 Har vidst vist nogle af dem på min blog engang neglelir.blogspot.dk eller bare tryk på mit navn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.