Party! Tema-fest, kostumer og sjove gimmicks

Hej guys!

 

Jeg sidder her og undrer mig over hvorfor i alverden, der ikke findes flere theme-partaaaays som man skal komme udklædte til!? Det er jo for skægt til sådan en fest!

gag

Har en gang været med til en halloween-fest, og jeg kender folk som har været til 60'er fest, 80'er fest og 90'er fest. Det er helt seriøst så sjovt! Man går jo alle sammen rundt i udklædningstøj, nogle pænere end andre, men alligevel! På den måde er alle et eller andet sted lige og man kan more sig over, hvor meget tiderne skifter 🙂 

Så kiggede jeg på en hjemmeside her og faldt over det her røde catsuit. Mine tanker ryger straks tilbage til mig, som lille pige der så vanvittigt meget op til Britney Spears og kunne alle hendes sange (dengang!!) haha. 

Inde på Gag.dk finder du et stort udvalg af parrykker, masker, hatte, slips, skæg og meget mere til enhver festlig anledning. De har kort sagt noget for en hver smag og til en hver fest / begivenhed!

Hvordan har i det med tema-fester? Er i også vilde med dem, eller synes i at det er lidt grænseoverskridende? 

Jeg håber, at i har en skøn weekend!

 

KH <3

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.