Skønne nyheder fra GOSH

Jeg blev helt ekstatisk, da jeg så at der var nyheder fra GOSH. Det tog faktisk lige omkring 10 min og så havde jeg besluttet mig for, at dem måtte jeg bare have!

Jeg bestilte fra Magasin, men de kan også findes hos GOSH.

Men så tillader jeg mig lige, at tippe dig med et tilbud – hvor du som bekendt – kan spare et par kroner. Det er nemlig sådan, at Magasin lige nu har tilbud på alle deres gaveæsker (parfumer, makeup, hudpleje ect.) oooog det er altså hele 20% man får fratrukket hver gaveæske. Det er alligevel lidt penge at spare i forhold til normalprisen(se nederst i indlægget). 😉

Skal du se hvad jeg snakker om? Okay – det kommer her 😀 Enjoy!

GOSH Smokey Nudes GOSH Smokey Nudes swatch

 

GOSH 7 mini's GOSH 7 mini's(1) GOSH 7 mini's swatch

 

Normalprisen for GOSH Smokey Nudes paletten er 149,- Fås nu til 119,20,- i Magasin

Normalprisen for GOSH 7 Mini Lipgloss-sæt er 99,- Fås nu til 79,20,- i Magasin

Det kunne jo være du ville forkæle en veninde, mor eller søster med en af disse til jul – så hvorfor ikke spare penge hvor man kan? Men husk – tilbuddet gælder kun fra i dag fredag til og med nu på søndag – så du skal være hurtig! 🙂

 

 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.