Testing out the brand Poo-Pourri!

Hej Bloggen,

 

Denne gang har jeg testet noget usædvanligt, ultra sjovt og nyttigt! Det er nemlig brand'et "Poo-Pourri". Spray's der gør dit toiletbesøg, dit hjem og dine stinkende fødder meget mere velduftende end hidtil set!

 

image
Here’s the Poo-Pourri I tested out to the toilet. Smells really good!

 

Vi kender det alle sammen, vi besøger et toilet som bare ikke just dufter af sød musik. Eller man "kommer til" at efterlade toilettet knap så velduftende, som man kunne tænke sig og hvad gør man så? Man affinder sig med det. Men det skal være slut! Fordi Tine Back har sørget for, at det anerkendte mærke Poo-Pourri, som er spray's mod dårlig lugt, er kommet til Danmark! Wuhu! Ikke mere ulækker stank på toilettet, i hjemmet, fra kæledyret eller i dine sko takket være Poo-Pourri.

Poo-Pourri fjerne både fodsvedslugten, mados o.l. i hjemmet og stanken på toilettet – og det VIRKER! Jeg har nemlig testet det i en 2 ugers tid og jeg er overvældet over, hvor godt der lige pludseligt kom til at dufte rundt omkring herhjemme. 

Ikke nok med det, så er flaskerne så praktiske, at du kan have dem med dig ud. Du kan have den med på job eller hvad med på skiferie – hvor man ofte er mange om at dele et enkelt toilet i en lille lejlighed? Åh og den rigtig gode – hos din nye kæreste! Du kommer ikke længere til at skulle "holde igen", fordi nu er Poo-Pourri her til at redde dig og den måde du efterlader et toilet på :o)

Poo-Pourri's duftspray's er så flotte og dekorative, så nu er du fri for det almindelige og karakteristiske duftspray-look.

Der er blevet solgt over 4 millioner flasker og herunder kan I se en lidt sjov video, der også giver indblik i hvordan Poo-Pourri virker. 

 

Du kan vælge i mellem rigtig mange forskellige dufte og hvis du ikke helt ved hvilken en du skal vælge, så kan du på hjemmesiden gøre brug af funktionen Favoritduft, hvor du vælger hvilke dufte du foretrækker og så bliver du præsenteret for de flasker, der indeholder den duft, man har valgt. Ellers kan du altid spørge i kundeservicen – så får du hjælp til at udvælge en lækker duft!

 

foto
Here’s the Shoe-Pourri. Works like a charm!

 

Lidt fakta omkring Poo-Pourri:

Poo-Pourri's produkter er ikke testet på dyr og så er det 100% biologisk nedbrydeligt og gør det derfor meget miljøvenligt at bruge – hvad siger I så?

Produkterne du kan få hos Poo-Pourri er baserede på æteriske olier og naturlige komponenter. 

Poo-Pourri fjerne ALLE de ildelugtende og uønskede lugte du møder i din hverdag.

Du kan købe de effektive produkter lige her på Poo-Pourri's danske hjemmeside 🙂

 

 

**Dette indlæg er sponsoreret. Produkterne er tilsendt til at teste.**

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.