The Body Shop haul

Køb Hej Bloggen,

Som I jo ved, hvis I læser mine indlæg – så var jeg rundt i København i sidste uge og jeg fik købt en god samling produkter hos The Body Shop 🙂

Rent faktisk var jeg skeptisk for blot 3 måneder siden, fordi jeg synes det var vanvittigt dyrt i forhold til, hvad jeg vil bruge penge på. Men så sidder jeg her med en lækker pose med produkter, en goodiebag og tilmed en pakke fra The Body Shop også, fordi jeg ikke helt kunne holde mig fra deres webshop 🙂

Lige nu føler jeg at mit behov for The Body Shop produktkøb er stillet og jeg tror, der går noget tid før end jeg igen skal udforske det univers. 🙂

 Køb2

Jeg købte på webshoppen:

Brazil Nut Body Mist 100ml

Gift Cube – Shea Shower and Moisture Set

Gift Bag – Coconut Shower, Scrub and Moisture Set

Og så var jeg så heldig at få en Body Whip – Mango 250ml med helt gratis!(det er den gule) 🙂

 

I butikken købte jeg:

Calming Facial Cleanser – Aloe Vera 200ml

Gentle Exfoliator – Aloe Vera 75ml

Pore Minimiser – Tea Tree 30ml

Lip Liner i farven “Pink Brown” nr. 10 og “Clover Pink” nr. 03

Læbestift “Coral Blush” nr. 110

Dertil fik jeg 3 prøver med. Aloe Vera Day Creme, Brazil Nut Body Scrub og en Peppermint Foot Scrub 🙂

 

Hvad synes I om mine køb?

 

________________________________________________________________________

 

Hi Blog,

As you guys know – if you read my blog. I was in Copenhagen last week and I bought a fair amount of products from The Body Shop that day 🙂

It’s a funny story because just 3 months ago I was really skeptical about the high price of this store, but now I sit here with a whole lot of goodies from this brand and I must say – I really love it! 🙂 I actually bought some stuff at their website last weekend, ups 😀

 

At their webshop I bought:

Brazil Nut Body Mist (3.3 US FL OZ)

Gift Cube – Shea Shower and Moisture Set

Gift Bag – Coconut Shower, Scrub and Moisture Set

And then I was so lucky to get a Body Whip – Mango (8,4 US FL OZ) for free!(it’s the yellow one) 🙂

 

At the store I bought:

Calming Facial Cleanser – Aloe Vera (6,75 US FL OZ)

Gentle Exfoliator – Aloe Vera (2,5 US FL OZ)

Pore Minimiser – Tea Tree (1,0 US FL OZ)

Lip Liner in the color “Pink Brown” no. 10 and “Clover Pink” no. 03

Lipstick in “Coral Blush” no. 110

And then I got 3 samples too. Aloe Vera Day Creme, Brazil Nut Body Scrub and a Peppermint Foot Scrub 🙂

 

How do you like The Body Shop and my new products? 😀

You may also like

2 kommentarer

  1. det er nu altid nogle lækre og dejlige produkter de har i ‘the body shop’ og jeg synes også at hvis det endelig skal være må det også godt være lidt lækkert og så gør det da ingenting at der er gratis ting oveni .. Håber der kommer et blog indlæg snart om hvor brugbare produkterne var 🙂

    1. Ja helt sikkert 🙂 Lige nu skal jeg bare prøve og prøve og se om det er noget jeg for fremtiden vil bruge penge på 😛 Det kan jeg sagtens lave, tænker du alle produkterne i dette indlæg? For det er jo meget 😀 Så det kommer til at tage tid! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.