Veganske Yummy Lips!

Ouuuuuuhhhh!  Det var min umiddelbare reaktion på de veganske Yummy Lips 😀

Jeg var ovre at handle ind til aftensmaden tidligere i dag og da jeg rammer beauty-afdelingen, spotter jeg med det samme noget, som ser spændende ud. Jeg tjekker det ud og det er jo intet mindre end Lypsyl læbepomade… Og hvad så? Tænker du nok. Men det er jo nogle vildt fine farverige lækre nye spændende læbepomader! Juhu 😉

 Jeg havde ikke super meget tid, så jeg tager grønne(min yndlings farve) – som jeg ved nærmere blik finder ud af er “sweet mint & basil”. Ja jeg bruger kun basilikum i mad, så den var lidt mærkelig for mig. Nu har jeg så endelig haft tid til at finde ud af HVAD det egentligt var jeg havde spontan hapset ned i den rullende kurv! Og ja – hold on – fordi det lyder bare godt 🙂

Læbepomaden er parabenefri og er ekstremt fugtgivende, hvilket – hvem har ikke brug for det denne kolde tid? Seriøst. Den er dermatologisk testet og indeholder ikke vand eller konserveringsmidler, som f.eks. parabener. Den siger den kan opretholde læbernes fugtighedsbalance og forebygge udtørring. Nååårh ja og så har den veganske ingredienser – YAY.

 IMG_3348IMG_3349

Der findes umiddelbart 3 varianter som kan købes i føtex til 23,- eller findes på nettet til 19,-

#dette indlæg er ikke sponsoreret eller reklame, blot egen interesse/vurdering

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.